Lees verder
Biobased initiatieven zijn er volop. Maar hoe breng je het aanbod op dit gebied samen met de vraag? Daarover gaat de inspiratiebijeenkomst Dare2Cross | Beauty and the Biobased / Matching supply & demand' in Den Haag op 30 november.
Redactie / Den Haag

Biobased initiatieven spelen in op de kansen die een circulaire economie biedt. Technisch gezien is al veel mogelijk, ook de toepassingen zijn meer dan voldoende te vinden. De potentie is enorm en met de juiste impulsen kunnen ‘beauties’ van biobased business cases ontstaan. Bijvoorbeeld op het gebied van gerecycled plastic, biobased bitumen, verpakkingen van bioplastics en natuurvezels als bouwmateriaal. Tijdens het evenement passeert een aantal concrete cases de revu.

Dare2Cross verbindt mensen, bedrijven en organisaties die elkaar in hun natuurlijke omgeving niet vanzelfsprekend zouden ontmoeten. Daarmee doorbreekt Dare2Cross vaste patronen binnen sectoren en creëert ruimte voor nieuwe oplossingen óf het toepassen van oplossingen die voor díe sector nieuw zijn.

InnovationQuarter organiseert het evenement op 30 november in samenwerking met de Biobased Delta, provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland, Rewin en Impuls. Meer informatie is te vinden in de agenda.