Lees verder
Leden van Catalisti kunnen hun innovatie-idee of projectvoorstel presenteren om duurzaamheid in de chemische en kunststofindustrie te bevorderen, tijdens de Batlle of the Pitches op Catalisti Dag, 6 juni.
Redactie / Antwerpen

The Battle of the Pitches is een unieke kans voor zowel bedrijven als kennisinstellingen om aandacht te vragen voor ideeën of concepten in een vroeg stadium, waardevolle feedback te krijgen en potentiële projectpartners te identificeren. Het is exclusief toegankelijk voor Catalisti-leden uit de industrie of kenniscentra.

Samenvattingen kunnen tot 13 mei worden ingediend via het aanvraagformulier. Details zijn niet belangrijk in deze fase, alleen het algemene concept is nodig. Wordt een abstract geaccepteerd, dan is het nodig een poster voor te bereiden die wordt gepresenteerd in de posterroom op Catalisti Dag. De jury selecteert 5 van de geaccepteerde abstracts voor de Battle of the Pitches, waarna geselecteerde kandidaten een mondelinge pitch van 2 minuten kunnen houden om hun voorstel, idee of concept op een competitieve manier te presenteren.

De winnaar wordt gekozen door een combinatie van een selectiecommissie en een stemming door het publiek. Hij of zij krijgt 10 minuten het podium om het idee, inclusief slides, te presenteren aan een geïnteresseerde, gekwalificeerde doelgroep en ontvangt direct feedback tijdens een vragenronde van 5 minuten.