Lees verder
Het EXCornsEED-consortium organiseert op 20 november 2019 in Boekarest, Roemenië de conferentie "Valorisatie van eiwitten en bio-actieve verbindingen uit bioraffinage-nevenstromen".

De conferentie is georganiseerd in het kader van het project “Scheiding, fractionering en isolatie van biologisch actieve natuurlijke stoffen uit maïsolie en andere zijstromen – EXCornsEED” (2018-2021) die is gefinancierd en gefinancierd door BBI JU.

Het EXCornsEED-project heeft tot doel de convergentie tussen wetenschap, chemie, biologie, engineering en biotechnologie te benutten voor het creëren van nieuwe kennis en innovatieve toepassingen om een ​​geïntegreerd proces van innovatieve en zeer duurzame extractie-, zuiverings- en concentratietechnologieën te ontwikkelen en te valideren die toepasbaar zijn op zijstromen van bioraffinaderijen.

De doelstellingen zijn het terugwinnen van eiwitten en verschillende andere bio-actieve verbindingen en de bereiding hiervan als ingrediënten voor markten voor voedsel, speciale chemicaliën en cosmetica.

In deze conferentie zullen we de tot nu toe geboekte vooruitgang in het project presenteren en we nodigen andere wetenschappers en vertegenwoordigers van de industrie die op dit gebied actief zijn uit om hun resultaten met ons te delen. Meld u aan als spreker en/of deelnemer.