Lees verder
Op 6 oktober 2022 organiseren Shared Research Center Biorizon & VITO's LignoValue Pilot Plant een live networking event en rondleiding bij VITO in Mol, Vlaanderen. Bij deze gelegenheid wordt de Lignovalue Pilot Plant officieel in gebruik genomen.

Het Biorizon Jaar Evenement is dit jaar opgesplitst in een live en een virtueel gedeelte, zodat live netwerkmogelijkheden en een bezoek aan de indrukwekkende LignoValue Pilot Plant mogelijk zijn, maar ook diepgaande informatie over de huidige technologische ontwikkeling van hernieuwbare aromaten met premium eigenschappen. Daartoe wordt op 1 december 2022 een virtueel jaarevenement over bio-Aromaten georganiseerd.

Wat mag u verwachten van het Biorizon & LignoValue Event op 6 oktober:

  • Busbezoek aan de LignoValue Pilot Plant bij VITO in Mol, Vlaanderen.
  • Live networking, indien gewenst vooraf geregeld.
  • Korte presentaties om de LignoValue Pilot Plant formeel te lanceren & een korte update door Biorizon.

De LignoValue Pilot Plant (een project van €4,3 miljoen) is ontworpen en gebouwd door VITO, PMV en Worley Belgium voor de depolymerisatie van lignine tot innovatieve biogebaseerde aromaten in Vlaanderen. Daarmee zijn bedrijven in staat om verdere stappen te zetten in het ontwikkelen van applicaties met bio-aromaten. Tientallen bedrijven tonen belangstelling voor deze innovatieve moleculen en hebben zich bereid verklaard om toepassingstests uit te voeren.

Bezoek een van de evenementen, of beide. Inschrijven kan via de link hieronder.

Beeld: Zeton/YouTube