Lees verder
Vier het 5-jarig bestaan ​​van Biorizon en krijg inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van biobased aromaten! Op 14 en 15 november 2018 organiseert Shared Research Center Biorizon haar 5e jaarlijkse Biorizon evenement over bio-aromaten in Den Bosch.

Grote industriële spelers, MKB’ers en RTO’s uit heel Europa zullen aanwezig zijn om de laatste vooruitgang op het gebied van bio-aromaten te bespreken en om samen biobased business te versnellen.

  • Op donderdag 15 november 2018 van 09:00 – 18:00 uur organiseert Biorizon dit evenement in Hotel Central in Den Bosch.
  • De avond voorafgaand aan het evenement (woensdag 14 november 2018 van 18:30 – 22:00 uur) nodigt Biorizon u uit voor een exclusief netwerkdiner. Hotelkamerreserveringen zijn voorzien (beperkte beschikbaarheid en op eigen kosten).

Biorizon dankt Covestro, Biopen & Vanguard voor het sponsoren van dit evenement.

Programma

We hebben dit jaar een interessant programma met presentaties van zowel kleine bedrijven als grote spelers over de nieuwste innovaties op het gebied van hernieuwbare aromaten. Een panel van experts zal de impact van bio-aromaten op de wereldwijde chemische industrie bespreken – een conversatie die u niet wilt missen!

Het programma op donderdag 15 november 2018 omvat:

  • een keynote speech door dr. Hedda Weber, Senior Biorefinery Specialist bij Sappi Europe;
  • inzicht in de vooruitgang die Biorizon heeft geboekt in de technologische ontwikkeling van gefunctionaliseerde biobased aromaten: 3 industriepresentaties door Biorizon-partners;
  • vooraf georganiseerde bilaterale matchmaking-sessies om mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.

Bovendien is er ruim voldoende tijd om in een informele setting van gedachten te wisselen met bedrijven, publieke stakeholders en onderzoekers.

Aanmelden

  • In tegenstelling tot de laatste vier edities, hebben we besloten onze 5e verjaardag te vieren met een evenement dat openstaat voor alle bedrijven die de waardeketen van bio-aromaten vertegenwoordigen (agro / grondstof, producent, consument, merkeigenaar). Als u zo’n bedrijf vertegenwoordigt, bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen.
  • Andere belanghebbenden (technologie / service / kennis, overheid, overig) kunnen ook een verzoek tot deelname aan dit exclusieve evenement indienen.
  • Vanwege het beperkte aantal plaatsen, raden wij u aan u om u zo snel mogelijk aan te melden. We zullen uw deelname uiterlijk eind oktober formeel bevestigen.

Meld u vandaag nog aan via de knop hieronder!