Lees verder
Op 27 en 28 november 2019 zal Shared Research Center Biorizon zijn 6e Biorizon jaar-event over bio-aromaten organiseren in Antwerpen.

Grote spelers in de industrie, kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) en onderzoeks- en technologieorganisaties (RTO’s) van over de hele wereld zullen aanwezig zijn om de nieuwste vooruitgang op het gebied van bio-aromaten te bespreken en de mogelijkheden uit te breiden om biobased business samen te versnellen.

Op donderdag 28 november 2019 organiseert Biorizon dit evenement in het Radisson Blu Astrid Hotel, recht tegenover het centraal station van Antwerpen. De avond voorafgaand aan het evenement (woensdag 27 november 2019) nodigt Biorizon een aantal relaties uit voor een aanvullend netwerkdiner.

Programma

Er is dit jaar een indrukwekkend programma met presentaties van kleine bedrijven tot grote merkfabrikanten met de nieuwste innovatie op het gebied van hernieuwbare aromaten. Een panel van experts zal de impact bespreken van het opschalen van de productie van bio-aromaten op de wereldwijde chemische industrie.

Het programma op donderdag 28 november 2019 omvat:

  • presentaties van toonaangevende leiders in de branche, zoals Kaneka, Bloom Biorenewables en Lawter;
  • diepgaande informatie over de vooruitgang die Biorizon heeft geboekt bij de technologische ontwikkeling van gefunctionaliseerde biobased aromaten: 3 industriële presentaties door Biorizon-partners;
  • vooraf afgesproken bilaterale matchmaking-sessies om samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Bovendien zal er een aanzienlijke hoeveelheid tijd zijn om met bedrijven, belanghebbenden en onderzoekers in een informele setting te praten.

Registratie

Dit evenement staat open voor alle bedrijven die de waardeketen van bio-aromaten vertegenwoordigen (agro / grondstof, producent, eindgebruiker, merkeigenaar). Andere belanghebbenden (technologie / service / kennis, overheid, andere) kunnen ook een plaats aanvragen voor dit exclusieve evenement.

Deelname is gratis, maar registratie is vereist en er worden kosten in rekening gebracht voor een no-show of late annulering.

Het Biorizon Jaarevent wordt gesponsord door het BIOPEN platform & Vanguard Initiative.