Lees verder
Op 1 december 2022 organiseert Shared Research Center Biorizon het 9e Biorizon Jaarevenement over Bio-Aromaten online.

Het Biorizon Jaar Evenement is dit jaar opgesplitst in een live en een virtueel gedeelte, zodat live netwerkmogelijkheden en een bezoek aan de indrukwekkende LignoValue Pilot Plant (op 6 oktober) mogelijk zijn, maar ook diepgaande informatie over de huidige technologische ontwikkeling van hernieuwbare aromaten met premium eigenschappen.

Grote industriële spelers, kleine tot middelgrote ondernemingen en onderzoeks- en technologie-organisaties van over de hele wereld komen samen met Biorizon om de laatste vooruitgang op het gebied van bio-aromaten te bespreken en om dieper in te gaan op de mogelijkheden om samen de biobased business te versnellen. De voorbije jaren is dit evenement uitgegroeid tot een must voor iedereen die geïnteresseerd is in hernieuwbare aromaten. De vorige editie trok 305 deelnemers uit 28 landen.

Wat mag u dit jaar verwachten van het virtuele jaarevent op 1 december:

  • Korte, interactieve plenaire presentaties waarin de vorderingen die Biorizon heeft gemaakt in de opschaling van de productie van bio-aromaten met premium eigenschappen aan bod komen.
  • Een indrukwekkende keynote speech (nog aan te kondigen).

Op veler verzoek hebben we maximaal de mogelijkheid benut om virtuele matchmaking sessies te organiseren die vanaf nu kunnen worden ingepland. Ontmoet vertegenwoordigers van de hele bio-aromaten waardeketen van over de hele wereld.

Bezoek een van de evenementen, of beide. Inschrijven kan via de link hieronder.

Beeld: Biorizon