Lees verder
Biorizon houdt op donderdag 30 november haar jaarlijkse bijeenkomst bij de Antwerp Engineering Company in Antwerpen. Deze keer in samenwerking met Watify, een bewustmakingscampagne die wordt gefinancierd door de Europese Commissie. Doel van de campagne is om technologische veranderingen in de Europese industrie te stimuleren. 

Grote industriële spelers, MKB’ers en onderzoeksinstellingen vanuit heel Europa zijn aanwezig om de laatste ontwikkelingen op het gebied van bio-aromaten te bespreken. En om uitvoerig te kijken naar kansen om biobased samenwerkingen te versnellen.

Diner

De avond voorafgaand aan het event, organiseert Biorizon een inbegrepen netwerkdiner bij het Felix Pakhuis. Reserveringen voor hotelkamers in de buurt van het restaurant en de event locatie zijn geregeld. Op woensdag 29 november zal het diner beginnen om 18.30 uur en naar verwachting rond 22.00 uur eindigen.

Programma

  • Een keynote speech door dr. Guido Naberfeld, Senior Vice President Covestro – Head of Global Product Management Polycarbonates;
  • Uitvoerige informatie over de voortgang die Biorizon heeft gemaakt in de technologie ontwikkeling van functionele bio-aromaten;
  • Vooraf besproken bilaterale matchmaking sessies om (toekomstige) kansen voor samenwerking te bespreken;
  • Daarnaast is er genoeg tijd om te praten met bedrijven, stakeholders en onderzoekers in een informele setting.

Deelname

De bijeenkomst is in principe alleen op uitnodiging toegankelijk. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen en toch aanwezig willen zijn, dan kunt u via de aanmeldbutton bovenaan deze pagina een korte motivatie mailen naar Biorizon . Houdt er rekening mee dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is voor de bijeenkomst en het diner.