Grassa
Artikelen
Opschalen: van klant tot plant
De kogel is door de kerk. Op 30 maart werd de aftrap gegeven voor de realisatie…
‘Raffinage van gras winwinsituatie’
De Brabantse Peel stond in september 2014 een week in het teken van grasraffinage. In het…
Schaken op verschillende borden
Per jaar is de melkveehouderij met een areaal van 1,2 miljoen hectare (inclusief door boeren beheerd…
Nieuws
Meer voedingswaarde, minder uitstoot
Grassa en Dr.FERM zijn een samenwerking gestart voor de fermentatie van diverse Grassa-producten. Door de fermentatie…
‘Frisse blik en nieuwe inzichten grasvalorisatie’
In de bermen, in de wei en op voetbalvelden; gras is alomtegenwoordig en het groeit snel.…
‘Gras niet alleen aan koeien voeren’
Gras aan de koeien voeren is inefficiënt. De waardevolle eiwitten uit gras zijn ook goed voor…
Circulair Café Friesland bezoekt bioraffinage-unit
Het Circulair Café in Friesland gaat op donderdag 28 september op pad. Dit keer staat het…
Bio Treat Center Venlo formeel van start
In Venlo is vorige maand de Bio Treat Center VOF opgericht. Het Bio Treat Center (BTC)…