Lees verder
Cleantech ondernemers uit Zuid-Holland krijgen de kans om twee weken lang zaken te doen als een 'local' in de Greater Boston Area (MA). Ondernemers uit deze Amerikaanse regio kunnen zich op hun beurt twee weken in Zuid-Holland onderdompelen, dankzij het nieuwe programma BOSteRDAM Cleantech Link.
Redactie / Den Haag

Dat maakt het ontwikkelingsbedrijf InnovationQuarter bekend. InnovationQuarter wil buitenlandse bedrijven naar Zuid-Holland halen, maar ondersteunt ook Nederlandse bedrijven met internationale ambities.

Het doel van BOSteRDAM is om cleantech ondernemers de kans te geven om hun internationaliseringsactiviteiten te starten, of te versnellen. Het programma wordt voor elk bedrijf op maat gemaakt en voorziet in onder meer marktinformatie, specifieke afspraken met strategische partners, investeerders of supply chain partners, ondersteuning bij het afmaken van een strategie voor de buitenlandse markt en aanpassen van de salespitch en fact finding tours. Verder is voor elk bedrijf kantoorruimte is beschikbaar bij een lokale cleantech incubator of accelerator, zodat de ondernemer helemaal wordt ondergedompeld in het ecosysteem.