Lees verder
Biorizon houdt op donderdag 30 november haar jaarlijkse bijeenkomst bij de Antwerp Engineering Company in Antwerpen. Grote industriële spelers, MKB'ers en onderzoeksinstellingen vanuit heel Europa zijn aanwezig om de laatste ontwikkelingen op het gebied van bio-aromaten te bespreken. En om uitvoerig te kijken naar kansen om biobased samenwerkingen te versnellen.
Redactie / Antwerpen

Biorizon organiseert het event dit jaar in samenwerking met Watify, een bewustmakingscampagne die wordt gefinancierd door de Europese Commissie. Doel van de campagne is om technologische veranderingen in de Europese industrie te stimuleren.

Op het programma staat onder andere een keynote speecht door dr. Guido Naberfeld, senior vice president van Covestro. Daarnaast worden de bezoekers uitgebreid bijgepraat over de vooruitgang die Biorizon heeft geboekt in de technologische ontwikkelingen binnen bio-aromaten.

Ook dit jaar is er voor de deelnemers weer uitgebreid de mogelijkheid om in een informele setting bedrijven, stakeholders en onderzoekers te ontmoeten. Zo wordt er dit jaar op de avond voorafgaand aan het jaarevent, een netwerkdiner gehouden bij het Felix Pakhuis in de stad.

Voor meer informatie zie onze agenda.