Lees verder
Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties.
Redactie / 's-Hertogenbosch

Daarom organiseert werkgeversorganisatie VNO-NCW samen met regionale organisaties in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Noord-Brabant en Limburg de Circulaire Innovatie Top-20.

Als ondernemer in een van deze provincies kun je je inschrijven voor de regionale Top 20. Dan komt er een videoproductie langs om jouw innovatie in beeld te brengen. In februari vinden de fysieke regionale evenementen plaats. De jury kiest dan drie finalisten per provincie, in drie verschillende categorieën.

De finalisten mogen door naar de landelijke finale tijdens de Week van de Circulaire Economie in maart 2024 om hun inzendingen te pitchen voor een vakjury. Deze beoordeelt de inzending op de mate van circulariteit, samenwerking in de keten, schaalbaarheid en het vernieuwende karakter.

Het publiek en de jury kiezen vervolgens beiden een winnaar uit deze Top 20. De winnaar van de juryprijs wint € 3.000,- en de winnaar van de publieksprijs wint € 1.000,-.

Meld je aan voor deelname aan de regionale rondes van de Circulaire Innovatie Top-20:

Beeld: PopTika/Shutterstock