Lees verder
Start-ups of scale-ups, studenten en klanten of commisieleden van bedrijven die zich bezighouden met creatieve en effectieve innovaties kunnen zich nog tot 15 september aanmelden voor de NENnovation Awards 2021, een initiatief van het Nederlands normalisatie-instituut NEN.
Redactie / Delft

Genomineerden ontvangen een uitnodiging om hun innovaties te pitchen tijdens de online Q&A-sessies op 23 en 24 september 2021. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van toonaangevende organisaties, waaronder Octrooicentrum Nederland, die bepalend zijn geweest voor het succes van Nederlandse top-innovaties.

Deelnemers aan de NENnovation Awards maken kans op een intensief coachings- en adviestraject en exclusieve internationale aandacht tijdens de (ISO) World Standards Day op 14 oktober.

Inschrijven kan tot 15 september 2021, via een video van maximaal 5 minuten waarin wordt uitgelegd wat het innovatieve product en/of de dienst inhoudt. Geef een onderbouwing op basis van de gestelde criteria die te vinden zijn op de NENnovation Award-pagina. Stuur de video en eventuele aanvullende documenten via e-mail.

Meer informatie is te vinden op de website van NEN.

Beeld: ESB Professional/Shutterstock