Lees verder
De tweede ronde van het Zuid-Nederlandse innovatie- en businessbooster programma BioVoice gaat vanaf 2 maart van start. Op die datum worden negen nieuwe challenges van grote spelers in de biobased en circulaire economie opengesteld op een splinternieuw online platform.
Redactie / Bergen op Zoom

Net als bij de eerste ronde in 2019 kunnen innovatieve MKB-bedrijven uit heel Nederland en zelfs daarbuiten weer oplossingen voor de challenges bedenken en kans maken op een innovatiecontract. Vorig jaar werden dertien van dergelijke contracten afgesloten (foto). De BioVoice-organisatie wil dat succes minstens evenaren in de aankomende ronde.

Nieuw is deze keer dat er naast biobased, ook circulaire innovatievraagstukken in BioVoice worden opgenomen. En dat we het werkgebied is uitgebreid met Midden-Brabant. Wat wel hetzelfde blijft, is het doel: nieuwe kennis en/of techniek in een stroomversnelling brengen en verwaarden, voor een sterkere biobased– en circulaire economie in de regio.

Op 4 maart is er een kick-off bijeenkomst in de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom.

Initiatiefnemers van BioVoice zijn REWIN, Green Chemistry Campus, Provincie Noord-Brabant en de Rabobank. Agro&Chemie volgt de ontwikkelingen van dichtbij.

Beeld: Koen Mol/BioVoice