Lees verder
Het European Forum for Industrial Biotechnology & the Bioeconomy (EFIB) vindt dit jaar plaats in Rotterdam op 24 en 25 oktober. EFIB 2023 is gewijd aan de vraag hoe industriële biotechnologie en de bio-economie het Europese concurrentievermogen ondersteunen en brengt professionals uit de hele waardeketen samen om te spreken over de vooruitgang van de industriële biotechnologie en de bijdrage die deze levert aan de positionering van Europa als wereldleider in de aanpak van maatschappelijke en duurzaamheidsuitdagingen.
Redactie / Rotterdam

Speciaal voor MKB-bedrijven is er dit jaar een ‘MKB-dorp’ (SME Village), waar innovatieve groeiende bedrijven vanaf de start hun bijdrage aan het industriële biotechnologische landschap van Europa presenteren. 

Bedrijven met de beste vooruitzichten worden geselecteerd voor de elevator pitches van Start Up Hour, en het EFIB-publiek van industrie en investeerders hoort uit eerste hand van Europa’s volgende generatie bedrijven. Er zijn 10 plaatsen gereserveerd voor Nederlandse MKB-bedrijven en start-ups en hier geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Kijk op de website van EFIB 2023 voor meer informatie.

Beeld: EFIB