Lees verder
EuropaBio heeft zijn voorbereidende programma aangekondigd voor de nieuwe EFIB-bijeenkomst in Toulouse, Frankrijk op 17 en 18 oktober 2018. Industriële biotech-bijdragen aan de VN-SDG's vormen het algemene thema.
Redactie / Toulouse

Wetenschapsschrijver en omroep Vivienne Parry zal een openingskeynote sessie leiden met Jean Tirole, Nobelprijswinnaar voor economie 2014 en voorzitter van de Toulouse School of Economics. De plenaire opening zal ook keynotes bevatten van Jean-Eric Paquet (directeur-generaal, DG Onderzoek en Innovatie, Europese Commissie), Marcel Wubbolts (Chief Technology Officer, Corbion) en een CEO-panel met Genomatica, Anellotec, Photanol, Deinove, Green Biologics en EnobraQ.

Industriële biotechondernemers krijgen een kans om te schitteren tijdens het inaugurele EFIB Start-Up Village en de mogelijkheid om een ​​’elevator pitch’ af te leveren aan invloedrijke VC’s op het EFIB PitchFest.

Spannende track-sessies zijn onder meer een show met synthetische biologie en houtbioraffinage, doorbraken in kunststofinnovatie, mariene biotechnologie en duurzame luchtvaart en sessies over het financieren van de circulaire economie.

EFIB is het marktleidende jaarlijkse evenement in Europa voor industriële biotechnologie en de bio-economie. Zie ook de agenda.