Lees verder
Start-ups van de Brightlands Innovation Factory kunnen voortaan juridische ondersteuning krijgen van Boels Zanders Advocaten. Beide partijen hebben daarvoor een overeenkomst gesloten.
Redactie / Geleen

Om start-ups te helpen bij het verder brengen van hun business is degelijk juridisch advies in alle fasen van de ontwikkeling onontbeerlijk volgens beide partijen. Het gaat dan bijvoorbeeld om juridische zaken zoals vergunningen, arbeidscontracten, algemene voorwaarden en/of afspraken met investeerders. Brightlands Innovation Factory beschouwt de samenwerking met Boels Zanders als een waardevolle toevoeging aan het dienstenpakket voor start-ups. De verschillende Brightlands campussen werken al nauw samen met het team Brightlands van Boels Zanders. In dit team is kennis vanuit meerdere juridische specialisaties gebundeld en toegespitst op de bedrijven op Brightlands.

De samenwerking bestaat eruit dat Boels Zanders gratis juridische masterclasses verzorgt voor de  startups. De inhoud daarvan wordt toegespitst op de fase waarin de starters zich op dat moment bevinden, wat ze doen en wat ze willen weten. Daarnaast ontwikkelt Boels Zanders een dienstenpakket met voor start-ups relevante basisproducten. De overeenkomst betreft een zogenaamd preferred partnership, de start-ups zijn dus niet verplicht diensten van Boels Zanders af te nemen.