Lees verder
Meer dan 320 participanten hebben hebben zich al aangemeld voor deelname aan het IMPACT event in de Bio Base Europe Plant in Gent op 19 februari.
Redactie / Gent

Het event wordt georganiseerd ter gelegenheid van de officiële ingebruikname van nieuwe onderzoeksfaciliteiten ter waarde van ruim € 9 miljoen in de Pilot Plant. Het gaat hierbij specifiek om de infrastructuur voor gasfermentatie en down-stream processing.

Interessante presentaties

Tijdens het IMPACT event kunnen deze nieuwe faciliteiten van dichtbij worden bekeken. Bovendien is er een interessant inhoudelijk programma, met presentaties van o.a. Hans Bruyninckx van het European Environment Agency, Jason King van Oxford Biotrans, Wim Van Canneyt van Dow-DuPont, Gerald van Engelen van Cosun Biobased Products, Wim Soetaert van de Bio Base Europe Pilot Plant en Philippe Muyters, de Vlaamse minister van werk, economie, innovatie en sport.

Partnering tool

Uiteraard biedt het IMPACT event tevens veel ruimte om te netwerken. Om deelnemers met elkaar in contact te brengen, wordt gebruik gemaakt van een online B2B partnering tool, te vinden op de website BBEU.org. De tool vergemakkelijkt het leggen van zakelijke contacten, terwijl de privacy van deelnemers wordt gewaarborgd.