Lees verder
Bedrijven die actief zijn de agrifood sector in de ruime zin van het woord, kunnen van 29 juni t/m 3 juli mee met een handelsmissie naar Jordanië en/of Libanon. André Driessen, directeur Internationaal Ondernemen van het ministerie van Buitenlandse Zaken, leidt de missie.
Redactie

In Jordanië en Libanon is er sprake van waterschaarste en een uitdagend landbouwklimaat. Daarom zet Nederland in op de verbinding tussen voedsel, water en energie. Nederlandse oplossingen kunnen een grote bijdrage leveren aan het moderniseren van de lokale land- en tuinbouwsector.

Tijdens deze handelsmissie worden kansrijke projecten bezocht en contacten gelegd met Jordaanse en/of Libanese bedrijven die op deze markt actief zijn. Ook is het mogelijk om een-op-een gesprekken te voeren en ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers.

Afhankelijk van de wensen die ondernemers bij de aanmeldingen opgeven, wordt bekeken of een van de twee landen of beide kunnen worden bezocht met dezelfde delegatie. Het bezoek aan Jordanië is mogelijk op zondag 30 juni en maandag 1 juli. Het bezoek aan Libanon is mogelijk op dinsdag 2 juli en woensdag 3 juli. Neem voor meer informatie contact op met Hanneke Bogaerts van RVO.nl.