Lees verder
Bedrijven die internationaal actief zijn in de sectoren maritiem, havens, hernieuwbare energie, agrifood, tuinbouw of duurzame stedelijke ontwikkeling kunnen van 24 tot en met 28 september 2023 mee op handelsmissie naar Colombia. De missie staat onder leiding van Liesje Schreinemacher, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.
Redactie / Den Haag

Met meer dan 50 miljoen inwoners is Colombia interessant om zaken mee te doen. Het land heeft een goed fiscaal en financieel beleid en is een van de meest economisch stabiele landen in Zuid-Amerika. De Europese Unie heeft een handelsverdrag met Colombia en is de derde belangrijkste handelspartner van het land.

Voor de Colombiaanse regering zijn landbouwontwikkeling, duurzaam waterbeheer en het klimaat (waaronder hernieuwbare energie) belangrijke prioriteiten.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het Nederlands economisch netwerk in Colombia en betrokken brancheorganisaties.

Aanmelden kan tot 3 juli 2023. Kijk voor meer informatie op de website van RVO.

Beeld: De Jongh Photography/Shutterstock