Lees verder
De Green Chemistry Campus is gekozen tot ‘Beste Publiek-Private Samenwerking 2018’ van Nederland. Tijdens de Nationale Dag van Economische Zaken (1 november) werd de winnaar bekendgemaakt.
Redactie / Bergen op Zoom

Petra Koenders, directeur van de Green Chemistry Campus is blij met de prijs: “Dit is een kroon op ons werk. Ik ben supertrots.” Op de Green Chemistry Campus werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan de opschaling van nieuwe, duurzame materialen en chemicaliën voor de bouwmaterialen- en verpakkingsindustrie. Samen willen zij helpen de aarde te vergroenen. Petra: “Deze prijs en waardering geven vertrouwen voor de toekomst.”

De jury heeft bij haar keuze gekeken naar onder andere de voorbeeldfunctie, originaliteit en de bijdrage aan de lokale en regionale economie. Ook Herman Timmermans, voorzitter van CLOK, de organisator van de verkiezing, is blij met de winnaar. Herman: “Wat de Green Chemistry Campus doet past precies in de missie van CLOK. Dit innovatieve project versterkt de lokale economie. En ze werken ook nog eens samen met bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Een geweldige winnaar en een prachtig project. ”

De verkiezing Beste Publiek-Private Samenwerking 2018 is een initiatief van stichting CLOK, die wil bijdragen aan de kracht van een duurzame regionale en lokale  economie en samen met ondernemers en overheid werken aan meer welvaart, welzijn en geluk. CLOK brengt als onafhankelijke stichting in Nederland als Publiek Private Samenwerking de beide partijen bij elkaar en wil dit ook stimuleren en de doelgroep versterken.