Lees verder
De BioVoice Challenge Weeks zijn vervroegd begonnen, in aangepaste vorm door corona: meer digitaal, 1 op 1 en maatwerk. De deelnemers zijn volop bezig met het uitdiepen van hun projectvoorstellen en het toewerken naar een innovatiecontract.
Redactie / Bergen op Zoom

Officieel stond deze intensieve samenwerkingsperiode in september gepland. Door de maatwerk-aanpak en online coaching kunnen alle te ondernemen acties echter flexibel worden ingepland en in gang gezet. Zo moeten er in bepaalde gevallen geheimhoudingsverklaringen (NDA’s) worden overeengekomen. Ook willen sommige deelnemers nu al monsters ontvangen en eerste proeven doen.

De challenge weeks zullen ook deze ronde weer worden afgerond met een slotevent, dat zal plaatsvinden op vrijdag 2 oktober. Waarschijnlijk wordt dit een hybride event: deels ‘live’ en deels digitaal.

BioVoice verbindt vraag en aanbod op het gebied van biobased/circulaire innovatie, door challenges op te halen bij grote bedrijven en deze onder te brengen bij mkb’ers en start-ups die hiermee een kans krijgen om hun vernieuwende ideeën naar de markt te brengen.

Beeld: Chokniti Khongchum/Shutterstock