Lees verder
BE-Basic is op zoek naar Nederlandse bedrijven en ondernemers uit de chemische industrie, die willen deelnemen aan het BIO World Congress (WCIB). De beurs wordt van 23 tot en met 26 juli gehouden in het Canadese Montreal.
Montreal

Ook dit jaar is de WCIB door de Topsector Chemie voorgedragen voor het Strategische Beurzen programma. BE-Basic is gevraagd om de deelname vanuit Nederland te coördineren en op voordracht van de topsector subsidie aan te vragen. Onder voorbehoud van toekenning, is BE-Basic daarom begonnen met de voorbereidingen.

Holland Biotech Pavilion

Op de beurs wordt een paviljoen van ongeveer 60 m2 gerealiseerd in Holland stijl, waarbij de deelnemende bedrijven duidelijk zichtbaar zijn. In het centrale deel van het paviljoen komt een ontmoetingspunt: de Holland Lounge, geschikt voor netwerkdoeleinden met een bar en mogelijkheden voor partnering gesprekken. Daarnaast wordt een deel van het paviljoen ingericht als presentatieruimte voor de deelnemende bedrijven. Er zullen in het paviljoen geen aparte stands gecreëerd worden. Deelnemende bedrijven kunnen zich daarnaast presenteren via bedrijfsfilms in de stand en in het missieboekje.

Netwerkreceptie

Naast een bijdrage aan het paviljoen, wordt vanuit het Strategische Beurzenprogramma een netwerkreceptie gefinancierd. Deze receptie, die door de BIO World Organisatie in het programma is opgenomen en wordt georganiseerd, moet veel publiek naar het paviljoen trekken.

Holland Netwerkbijeenkomst

Vorig jaar is tijdens de WCIB een aparte netwerkbijeenkomst georganiseerd, waar Nederlandse partijen zich uitgebreider konden presenteren. In overleg met de Nederlandse deelnemers, de Nederlandse ambassade in Canada, het NFIA en de Topsector Chemie, onderzoekt BE-Basic de mogelijkheden om een dergelijke bijeenkomst ook in Montreal te organiseren.