Lees verder
In september is het zo ver, dan lanceren we ons nieuwe, dynamische webplatform. Hier houden wij u voortaan nog beter op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de biobased en circulaire wereld. Naast artikelen en nieuwsberichten vindt u op ons platform uitgebreide dossiers, vacatures voor uw sector, biobased producten en kunt u uw persoonlijke readlist maken.
's-Hertogenbosch

Maar vanaf nu is al de vernieuwde Agro&Chemie app te downloaden. In deze app vindt u een kiosk met alle edities vanaf de start in 2012. En als extra service ontvangt u een pushbericht bij het verschijnen van een nieuwe editie.

Waarom deze stap?

Het aantal gratis abonnees is de afgelopen jaren spectaculair gegroeid tot boven 12.000. Een mooi succes, maar financieel is het niet haalbaar om de gratis oplage steeds verder uit te breiden. Digitaal kan dat gelukkig wel. Daarom bieden we u aan gratis over te stappen op de digitale Agro&Chemie. Als u onze oude app al gebruikt hoeft u deze alleen maar te updaten: de nieuwe app overschrijft dan vanzelf de oude.
Anders kunt u de nieuwe Agro&Chemie-app downloaden in de App Store of de Google Play Store.

Wilt u toch liever het papieren magazine ontvangen? Dat kan. U kunt dan een abonnement afsluiten (€ 29,00/jaar) als vergoeding voor de druk- en distributiekosten. U regelt dit eenvoudig via de website van onze uitgeverij Performis.