Lees verder
De conferentie 'Revolution in Food and Biomass Production (REFAB)' op 1 en 2 oktober 2018 in Keulen (Duitsland) brengt voor de eerste keer experts van bedrijven, startups en onderzoeksinstellingen bij elkaar om te discussiëren over de toekomst van de productie van voedsel en biomassa.

Welke high-tech strategieën zijn op komst om voedsel en biomassa te leveren aan de groeiende wereldbevolking? REFAB biedt een unieke gelegenheid om pioniers en voorlopers in de productie van voedsel en biomassa te ontmoeten, een mix van perspectieven, technologieën en branches te bieden om een ​​uitgebreid en allesomvattend beeld te geven en synergetische effecten te vergroten. De conferentie wordt geleid door een adviesraad met deskundigen uit zes landen, die de nieuwste ontwikkelingen op hun werkgebied behandelen.

De tweedaagse conferentie zal ongeveer 50 presentaties bevatten, meer dan 500 deelnemers (voornamelijk uit de industrie) en 30 exposanten worden verwacht.

Korting

Vroegboekers krijgen 30% korting tot 30 april 2018 met behulp van de code: REFAB18. Bovendien ontvangen deelnemers uit ontwikkelingslanden 50% korting zolang de registratie open is. (Vroegboekers uit ontwikkelingslanden ontvangen zelfs 60%). Gelieve ons de code DEV18 te geven. Niet-gegradueerde en PhD-studenten ontvangen een korting van 50% zolang de inschrijving open is.

U vindt informatie over het programma, registratieproces, oproep voor papers, sponsormogelijkheden en andere belangrijke details op de REFAB-website.