Lees verder
SusChem, het Europese technologieplatform voor duurzame chemie, organiseert een brokerage event op 23 oktober 2018 in Brussel.

SusChem’s visie ziet een concurrerend en innovatief Europa waar duurzame chemie, biotechnologie en ondersteunende digitale technologie inspelen duurzame oplossingen bieden voor maatschappelijke uitdagingen.

Het SusChem Brokerage Event biedt gelegenheid voor netwerken, matchmaking, technologie-scouting en het samenstellen van consortia. Dit is een kans om stakeholders uit de grote industrie, academische wereld, onderzoeksorganisaties (RTO’s), MKB’s en startups  te ontmoeten, om consortia te bouwen en projectvoorstellen in te dienen voor de oproepen van Horizon 2020 in 2019 en 2020.

Tijdens het evenement hebben deelnemers de mogelijkheid om:

  • Direct te worden geïnformeerd door vertegenwoordigers van de Europese Commissie met open H2020-oproepen over SusChem-gerelateerde onderwerpen (materialen, procestechnologieën, ICT, eco-innovatie en energie)
  • Projectideeën live te pitchen voor de SusChem Stakeholder-community
  • Samen te werken met de SusChem National Platforms (NTP’s), die een aantal projectideeën vertegenwoordigen
  • Samenwerkingskansen te creëren met deeptech-startups
  • Contacten te leggen met Bio-based Industries Joint Undertaking (BBI JU) en SPIRE en informatie te ontvangen over hun projectportfolio en open oproepen
  • Andere belanghebbenden de hand te reiken via ‘speed-dating’ en netwerksessies

Deelname aan het evenement is gratis.