Lees verder
Na het succes van de conferentie dit jaar in Helsinki, Finland met een exclusief bezoek aan UPM Lappeenranta Biorefinery, wordt de Lignofuels 2018 Conference op 7 en 8 februari in Amsterdam gehouden.

Reeds op zijn 10e editie brengt deze tweedaagse conferentie de belangrijkste stakeholders van lignofuels bij elkaar om deel te nemen aan onze forumdiscussies en netwerken, inclusief leiders van biobrandstoffen van geavanceerde generatie van over de hele wereld, vertegenwoordigd door technische, strategische en bedrijfsontwikkelingsmanagers van eerste en geavanceerde generatie producenten van biobrandstoffen, raffinaderijen, procestechnologen, enzym-ontwikkelaars,, ingenieuwsbureaus en landbouw, evenals financiers, investeerders, beleidsmakers, automotive & luchtvaart-industrie, consultants, handelaren en chemiebedrijven.

Bedrijfsbezoeken

In de middag van de dag voorafgaand aan de conferentie, zal een beperkt aantal bezoekers van de conferentie een unieke gelegenheid krijgen om BTG-BTL Empyro Pyrolyse-installatie en Bioprocess Pilot Facility (BPF) te bezoeken. Hier zijn geen extra kosten verbonden, maar het aantal plaatsen is strikt beperkt en worden toegewezen aan deelnemers aan de conferentie op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Vroeg boeken is dus ten zeerste aanbevolen!