Lees verder
In Helsinki, Finland vindt op 7 en 8 februari 2023 de Lignofuels 2024 conferentie plaats. Deze conferentie geeft deelnemers inzicht in de huidige uitdagingen en kansen binnen de markten voor lignocellulose en geavanceerde biobrandstoffen.

De conferentie is interessant voor o.a. producenten van biobrandstoffen, olieraffinaderijen, leveranciers van procestechnologie, enzymontwikkelaars, ingenieursbureaus, agribusiness, financiers & investeerders, beleidsmakers & regelgevers, auto- & luchtvaartindustrie, consultants, handelaren & makelaars en chemische bedrijven.

Bevestigde sprekers zijn tot nu toe:

  • Andreas Teir, Hoofd Innovatieplatform, Neste
  • Marko Janhunen, Directeur Publieke Zaken, UPM
  • Andrea Martelli, Global Head of Biofuels Trading, Supply & Sustainability, ENI
  • Oskar Meijerink, hoofd brandstoffen van de toekomst, SkyNRG
  • Henrik Brodin, hoofd Energie, Sodra
  • Arvid Loken, Senior Adviseur, Programma Koolstofvermindering, Avinor
  • Felipe Ferrari, technologische innovatie hernieuwbare brandstoffen, GoodFuels

Verder biedt de conferentie uitgebreide netwerkmogelijkheden met senior experts uit de branche én de optie om op 6 februari een preconferentiebezoek te brengen aan de Fintoil Crude Tall Oil (CTO) Bioraffinaderij in de haven van Hamina-Kotka.Met een invoercapaciteit van 200 kton ruwe tallolie is dit de op twee na grootste raffinaderij van ruwe tallolie ter wereld.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het bezoek van de raffinaderij, hoewel het aantal plaatsen beperkt is en aan de conferentiedeelnemers wordt toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Momenteel zijn nog slechts 9 plaatsen beschikbaar!

Kijk op de website voor meer informatie, het programma en registratie-opties, nu nog met £240 early bird korting!

Beeld: Fintoil