Lees verder
Flanders' FOOD organiseert op 30 januari 2024 de studiedag Nevenstromen, een blik op de toekomst in BMCC Brugge. Daarbij zal de roadmap voor de valorisatie van nevenstromen uit de Vlaamse food-industrie worden gepresenteerd.

Wil je ontdekken hoe de slimme valorisatie van nevenstromen de sleutel kan zijn tot succes in jouw bedrijf? Hoe nieuwe soorten biomassa als grondstof gebruikt kunnen worden voor de ontwikkeling van innovatieve voedingsproducten? Welke uitdagingen ons te wachten staan rond samenwerking en hoe we die het best tackelen?

Benieuwd? Kom dan zeker de studiedag op 30 januari 2024, waar onze roadmap ‘Nevenstromen’ officieel het licht zal zien. Volg mee met interessante sessies van o.a. de B2B-facilitator en experten in het innovatielandschap, luister naar succesverhalen vanuit het veld en laat je inspireren door de bevindingen uit het Effsep-project. Daarna kan je kiezen uit verschillende workshops rond logistiek, slimme data, sustainability en circulaire processen of kan je de KUS-sessie van het biotechproject Draf in Galop meevolgen. Als afsluiter kan je je netwerk uitbreiden tijdens de gezellige receptie.

Beeld: UliAb/Shutterstock