Lees verder
Vlaamse ondernemers met stevige groeiambities die op zoek zijn naar bedrijfsfinanciering kunnen vanaf op 10 februari terecht bij FINMIX: een panel van financieringsexperten.

Het panel bestaat uit vertegenwoordigers van de banken, overheids- en private risicokapitaalverschaffers en crowdfundingplatformen. Zij beoordelen de business- en financiële plannen van ondernemers en adviseren over de meest aangewezen financieringsmix.

De noodzaak om het huidig voedingssysteem duurzamer en bij voorkeur ook meer circulair te maken, vraagt om pioniers die zich toespitsen op concrete innovatiedomeinen, zoals alternatieve eiwitten -van plantaardig tot biotech-, valorisatie van nevenstromen binnen de ruimere bio-economie, eco-productie en logistiek, reductie van voedselverlies en -verspilling. Ondernemers die bovendien hun impact op het bredere voedingssysteem onderkennen en naast economische return ook maatschappelijke return nastreven.

Op 10 februari organiseren het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) en Flanders’ FOOD een workshop met FINMIX. Inschrijven is kosteloos. Gebruik daarvoor onderstaande link.

Beeld: wutzkohphoto/Shutterstock