Lees verder
Op 28 en 29 maart 2018 vindt voor de eerste keer Limburg Unlimited plaats in MECC Maastricht. Tijdens dit event presenteren de vier Brightlands campussen een seminarprogramma boordevol verhalen rond de eigen innovatiethema’s. De focus ligt hierbij op innovatie, startups en talentontwikkeling.

Limburg Unlimited is een nieuw platform om Limburg in al haar kracht te laten zien. Een evenement waar ondernemers, onderzoekers, talenten, producenten, onderwijsinstellingen, overheden en internationale gasten met een affiniteit voor innovatie en duurzame oplossingen elkaar ontmoeten. Presentaties, seminars en matchmaking vormen het hart van het programma. De organisatie verwacht zo’n 10.000 bezoekers. Het evenement is gratis toegankelijk

Presentatie van Brightlands

Brightlands geeft startups van de verschillende campussen de kans om zich tijdens Limburg Unlimited te presenteren. De line-up voor het Brightlands paviljoen wordt gecoördineerd door de Brightlands campussen, in samenwerking met de Brightlands Innovation Factory. Meer informatie hierover volgt in januari, via de nieuwsbrieven van Brightlands.