Lees verder
Van 7 t/m 9 november worden de Brightlands Polymer Days 2021 gehouden als een fysiek evenement in Veldhoven.

Brightlands Polymer Days 2021 is een reeks wetenschappelijke conferenties op het gebied van polymeerwetenschap en -technologie. Het is een samenwerking die wordt georganiseerd door de Belgian Polymer Group, KNCV Divisie Macromoleculair, PTN, de voormalige Dutch Polymer Days en Brightlands Rolduc Polymer Conference. Deze partners hebben hun krachten gebundeld om een nieuwe wetenschappelijke conferentie te starten waar academici, van student tot Nobelprijswinnaar, en de industrie elkaar kunnen ontmoeten.

Brightlands Polymer Days 2021 is een platform voor academische polymeerwetenschappers en industriële onderzoekers die werken aan polymere materialen. Op de conferentie kunt u de maatschappelijke en industriële materiaalbehoeften van morgen ontmoeten en koppelen aan de laatste vorderingen op het gebied van fundamentele en wetenschappelijke kennis op het gebied van polymeren.

De conferentie relateert de wetenschappelijke bijdragen aan toekomstige toepassingen en het belangrijkste, stuwende thema van Brightlands Polymer Days 2021 is: “Innovatieve polymeermaterialen voor een duurzame toekomst”.

Registratie is mogelijk tot woensdag 3 november.