Lees verder
Op 13 t/m 16 augustus organiseren de vier Brightlands-campussen in Limburg de Brightlands Summer Tour voor scholieren.

De campussen in Venlo, Geleen, Maastricht en Heerlen zetten hun deuren open om scholieren te laten kennismaken met de meest innovatieve mogelijkheden op het gebied van studie en werk in Limburg.

“Limburg is dé plek waar je met je neus bovenop de meest innovatieve ontwikkelingen zit. Dat willen we jongeren uit de Euregio graag laten ervaren tijdens de Summer Tour”, zegt Ellen Krijnen van Universiteit Maastricht (UM). “Jongeren moeten weten dat er om de hoek superinteressante studiemogelijkheden en banenkansen liggen.”

De Brightlands Summer Tour doet elke dag een andere campus aan. Elk van de campussen heeft een interessant programma gemaakt, variërend van smaakproeven in de labs van de UM in Venlo, een bustour over Chemelot Industrial Park of een kijkje in het brein bij Scannexus tot een kennismaking met cybercrime in het iLab van de politie op de Smart Services Campus.

De Summer Tour is vooral gericht op leerlingen van 4, 5 en 6 vwo met Natuur en Techniek of een natuur en Gezondheid profiel. Deelname is gratis. Meld je wel voor elke dag afzonderlijk aan!

Brightlands Summer Tour
14-08-2019 Brightlands Smart Services Campus, Heerlen
15-08-2019 Brightlands Chemelot Campus, Geleen
16-08-2019 Brightlands Maastricht Health Campus
17-08-2019 Brightlands Greenport Campus, Venlo