Lees verder
De CBE JU infodag 2023 vindt als hybride evenement plaats op 20 april 2023 in het Charlemagnegebouw van de Europese Commissie in Brussel en online. Neem deel aan de infodag om meer te weten te komen over de CBE JU 2023 oproep voor projectvoorstellen en ontmoet andere potentiële aanvragers.

Tijdens de ochtendsessie van de infodag worden de prioriteiten en onderwerpen van de oproep, de regels en voorwaarden, de specifieke vereisten van de CBE JU en de indienings- en evaluatieprocedure gepresenteerd. Projectmedewerkers van de CBE JU zullen ook tips geven voor het schrijven van een goed voorstel. De deelnemers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen tijdens een speciale vraag- en antwoordsessie.

Netwerken

Een groot deel van de informatiedag is gewijd aan persoonlijke ontmoetingen tussen geregistreerde aanvragers in een toegewezen ontmoetingsruimte. De deelnemers zullen in de tentoonstellingsruimte in contact kunnen komen met beleidsmedewerkers van de Europese Commissie, medewerkers van de KBE JU, nationale contactpunten en de Dienst Onderzoeksvraagstukken.

CBE JU heeft ook het netwerkplatform geopend om projectideeën te pitchen, partners te zoeken en diensten aan te bieden, en vooral om in contact te komen met andere leden van de CBE JU gemeenschap. Het platform blijft open tot de deadline voor het indienen van de oproep op 20 september 2023. Vanaf 27 februari is het platform te gebruiken om ontmoetingen met andere deelnemers te boeken, zowel voor het evenement van 20 april als online.

Persoonlijk of online

Deelname aan de CBE JU Info Day 2023 is gratis. Voor wie het evenement persoonlijk wil bezoeken, is registratie echter verplicht. Om veiligheidsredenen krijgen alleen bevestigde deelnemers toegang tot het Charlemagne-gebouw.

Voor geïnteresseerden die niet naar Brussel kunnen komen, zal het evenement online worden gestreamd. De opname zal na afloop op de CBE JU website beschikbaar zijn. Tijdens de vraag- en antwoordsessie van het evenement is het mogelijk om via een online tool vragen te stellen en met andere potentiële kandidaten in contact te komen op het CBE JU-netwerkplatform.

Beeld: Miha Creative/Shutterstock