Lees verder
De jaarlijkse informatiedag van de Bio-Based Industries Joint Undertaking vindt plaats op 22 april 2020 in Brussel.

Het doel van het evenement is om potentiële deelnemers te verzamelen die geïnteresseerd zijn in de BBI JU 2020 Call for proposals.

De ochtendsessies bieden informatie over het BBI JU-initiatief en alle aspecten van het callproces. Gedetailleerde informatie over de onderwerpen van deze call en het evenement is beschikbaar op de BBI JU-website.

De middag biedt deelnemers de mogelijkheid om face-to-face gesprekken te houden die kunnen worden ingepland met behulp van het professionele / zakelijke profiel in het BBI JU Partnering Platform.

Gedurende de dag hebben de deelnemers de gelegenheid om te spreken met vertegenwoordigers van de de founding partners en lidstaten van BBI JU, en om van gedachten te wisselen met aanverwante partijen. Het personeel van het BBI JU-programmabureau is ook beschikbaar om vragen over het callproces en de procedure te beantwoorden.

Registratie voor het evenement is gratis, maar verplicht en moet worden voltooid met behulp van de elektronische registratietool. Plaatsen worden aangeboden volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’, dus we raden u aan zo snel mogelijk te registreren.