Lees verder
Vanwege de COVID-19-dreiging vindt de jaarlijkse informatiedag van de Bio-Based Industries Joint Undertaking dit jaar virtueel plaats op 22 april 2020.

Het eerste deel van de infodag wordt gewijd aan presentaties over onderwerpen variërend van de visie voor de bio-economie in Europa tot tips over het opstellen van een goed voorstel voor de BBI JU Call 2020.

Deelnemers kunnen tijdens alle sessies vragen stellen en met de sprekers communiceren via een netwerktool, en in de tweede helft van de dag een-op-een vergaderingen op afstand organiseren. De webstream is echter openbaar toegankelijk.

Registreer voor de infodag om alle informatie en laatste updates over het evenement, de oproep tot het indienen van voorstellen en andere financieringsmogelijkheden voor de biobased industrie te ontvangen.

Partnering Platform

Na de presentaties van de infodag is het tijd om uw netwerk te versterken. Registreer u op het BBI JU Partnering Platform om de samenwerking met andere potentiële aanvragers te starten en consortia op te bouwen. We bieden uitgebreide netwerkmogelijkheden voor alle aanvragers – externe één-op-één vergaderingen kunnen nu worden gepland voor drie dagen:

  • 22 april – van 13:00 tot 18:00 uur
  • 23 april – van 9:30 tot 18:00 uur
  • 12 mei – van 9:30 tot 18:00

Begin met netwerken

BBI JU ziet ernaar uit u op 22 april 2020 op afstand te ontmoeten en helpt u graag om de eerste BBI JU Virtual Info Day tot een succes te maken!