Lees verder
Heeft u een biogene nevenstromen die u zou willen recycleren? Ontwikkelt u een technologie voor de verwerking van biomassa? Wilt u innovatie stimuleren in het grensgebied tussen Duitsland en Nederland? Maak dan kennis met het Interregproject Realise-Bio tijdens de kick-off op 25 april.

Het Interreg VI Duitsland-Nederland project Realise-Bio wil in het programmagebied een circulaire bio-economie en kringloopeconomie realiseren om de grensregio Duitsland-Nederland groener en leefbaarder te maken. Dit moet vooral worden bereikt door de bevordering en monitoring van modelprojecten, die worden toegekend aan grensoverschrijdende consortia en kunnen worden gefinancierd met maximaal €75.000.

Tijdens het kick-off evenement op 25 april in Düsseldorf wordt niet alleen het project gepresenteerd en uitgelegd hoe u ervan kunt profiteren, maar wordt u ook geïnspireerd met ideeën voor modelprojecten. In korte pitches en volop ruimte bieden om te netwerken met partners uit de regio.

Partners betrokken bij Realise-Bio zijn: CLIB, Brightlands, Gemeente Venray, USV Agrar, Hochschule Niederrhein, Kompetenzzentrum 3N, LLTB en AMIBM.

Deelname is gratis. Het evenement wordt in het Duits en Nederlands gehouden.

Beeld: Andrey Pavlov/Shutterstock