Lees verder
Op 29 september organiseert CIRCLES in samenwerking met de provincie Gelderland het eerste Circulair Café in 2020 over het thema 'Help, het water raakt op'.

Uiteindelijk wil iedereen in Nederland hetzelfde: voldoende water van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. En in Nederland hebben we het ook goed voor elkaar. De kwaliteit van het oppervlaktewater, het grondwater en het drinkwater uit de kraan is van goede kwaliteit. En dat willen we allemaal zo houden. Maar de laatste jaren staat de beschikbaarheid ervan onder druk. We gaan hierover in gesprek met experts en ook graag met jou.

Programma en gasten

Deze keer verwelkomen we Roy Tummers (directeur VEMW, het kenniscentrum en de belangenbehartiger van ruim 400 zakelijke energie- en watergebruikers) die ons meeneemt in het belang van de beschikbaarheid van water. Marcus ten Zijthoff (Zwarte Cross) komt vertellen over het initiatief om drinkwater uit urine te maken tijdens de Zwarte Cross en Douwe Jan Tilkema (Waterschap Vallei en Veluwe) vertelt ons hoe het waterschap werkt aan de eerste Europese waterfabriek. Tot slot gaan we het CIRCLES consortium uitbreiden dat in Oost-Nederland werkt aan de versnelling van de circulaire economie.

Zoals altijd is er onze zeepkist. Heb je een interessante pitch en zoek je samenwerking die verder gaat dan commerciële acquisitie, dan kun je op de kist om je pitch en oproep te delen.

Aanmelden: liefst zo snel mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk 20 maart.