Lees verder
Blockchain is een voorwaardelijke technologie voor de werking van de circulaire economie. Op 22 februari wordt besproken hoe dit in zijn werk gaat, tijdens het Circulair Café Friesland in Leeuwarden.

Blockchain biedt de mogelijkheid om een publieke – en voor iedereen controleerbare – database aan te leggen voor de grondstoffen in producten en gebouwen. Binnen de keten kan hierdoor effectief worden samengewerkt.

Tijdens het Circulair Café Friesland gaat ondernemer Rutger van Zuidamin op wat blockchain betekent voor het bedrijfsleven en welke ontwikkelingen er op dit gebied spelen in Noord-Nederland. Van Zuidam is CEO en founder van DutchChain, een van de toonaangevende blockchainbedrijven in Nederland. DutchChain ontwikkelt op blockchain gebaseerde software-oplossingen en is organisator van Blockchaingers, de grootste blockchain hackaton ter wereld.

Het Circulair Café vindt plaats in De Kanselarij (Turfmarkt 11, Leeuwarden) en start om 15.30 uur. Op de website is het volledige programma te vinden. Aanmelden kan tot 16 februari via e-mail.