Lees verder
Vereniging Circulair Friesland en de Freonen fan Fossylfrij Fryslân organiseren op 2 februari 2022 het eerste Circulair Café van het nieuwe jaar. Het thema is: lokale en circulaire energieoplossingen in Fryslân.

De netwerkproblematiek in Fryslân houdt iedereen bezig en ook zeker ondernemers. Naast uitdagingen biedt deze situatie hen echter ook kansen voor nieuwe, lokale oplossingen en mooie samenwerkingsverbanden.

Het Circulair Café bevat een bomvol en inspirerend programma met de bijdrage van leden Damstra Installaties en OrangeGas die komen met lokale oplossingen en hun positieve visie. En wat kun je als ondernemer zelf al doen? Ronald Spoelstra van INNAX deelt tips uit de praktijk, als inspiratiebron voor iedere ondernemer.

Er worden grote stappen gemaakt in de energietransitie, maar hoe kan dit zo circulair mogelijk gebeuren? Deze inzichten presenteert het circulair bureau Copper8. Daarnaast vertellen RUG Campus Fryslân studenten Ellis Mourits en Lina Al Najar over de Week van de Circulaire Economie 2022, die zij in Friesland coördineren. Tot slot roept het Waddenfonds ondernemers op om innovaties met hen te delen. Ze vertellen je hier graag meer over.

Het Circulair Café wordt uitgezonden via een livestream. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Beeld: T3/Shutterstock