Lees verder
Circulair Friesland organiseert op donderdag 13 oktober 2022 in Leeuwarden het Circulair Café over ketensamenwerkingen voor een circulaire economie in de regio.

Samenwerken in de regio met circulaire ketenpartners kan bedrijven helpen om circulaire stappen te zetten. Vragen als ‘Hoe vind ik de juiste ketenpartners en van welke subsidie kan ik gebruikmaken om een ketenproject te realiseren?’ komen voorbij tijdens het Circulair Café. Dat bestaat uit een inspirerend programma met een bijdrage van ervaren leden: gastheer De Harmonie, Europrovyl en gemeente De Fryske Marren. Zij vertellen over hun rol in diverse ketensamenwerkingen. Deze Friese voorbeelden laten zien hoe je zo’n samenwerking start en wat hierbij komt kijken.

Tijdens dit middagprogramma is er ook tijd om in groepen in gesprek te gaan. Dit gesprek vindt plaats onder begeleiding van een ervaren ketengids. Ook wordt ingegaan op zaken als financiering, onderwijs en het vinden van een launching customer.

De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje en is er voldoende tijd om te netwerken. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.

Beeld: Stadschouwburg De Harmonie, Leeuwarden