Lees verder
Vanaf 16 maart stelt het Centre of Expertise Biobased Economy de projecten Living Colours (Levende Kleuren) en de Biobased Collectie tentoon voor het Europees Economisch en Sociaal Comité in Brussel.
Breda

De expositie is erop gericht Nederland in de schijnwerpers te zetten, in het kader van het Nederlands voorzitterschap in de Europese Unie. Daarbij zal er aandacht zijn voor Nederlands design, de innovatieve kracht van Nederland, duurzaamheid en hergebruik.

Levende Kleuren is een project waar wordt gestreefd dat materialen mogen veranderen en leven, wat betekent dat er minder gebruikt wordt en dat er minder energie nodig is om deze materialen te maken of te onderhouden op bijvoorbeeld egaliteit. De Biobased Collectie is een verzameling van verschillende biobased producten. De collectie biedt een overzicht van wat er beschikbaar is en de producten worden op een uniforme, aansprekende en inzichtelijk manier gepresenteerd op zowel de website als fysiek tijdens evenementen.

 

De exposities zijn te zien van 16 maart t/m 15 april 2016. Voor meer informatie: stuur een e-mail aan w.vanrijsbergen@avans.nl