Lees verder
Van tuinbouwreststromen kun je prima compost maken. Maar er zijn ook toepassingen te bedenken die hoogwaardiger zijn, in de biotechnologie bijvoorbeeld. Om die mogelijkheden te belichten, organiseren Greenport West-Holland en BioTech Campus Delft op 13 februari de interactieve bijeenkomst 'Tuinbouw ontmoet Biotech'.
Redactie / Delft

De bijeenkomst is op de Biotech Campus Delft, de nieuwe accelerator op het gebied van biotechnologie en biobased economie. Er zijn presentaties van onder meer DSM en Biotech Campus Delft en pitches van enkele ondernemers. Daarnaast zijn er interactieve sessies: samen met experts brainstormt u over mogelijke toepassingen van tuinbouwreststromen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een rondleiding bij onder meer innovatiehub Planet B.io.

Planet b.io biedt een compleet ecosysteem met labruimes, pilotfaciliteiten, milieuvergunningen, ruimte voor industriële productie en mogelijkheden voor begeleiding door experts. Het stelt biotech-startups in staat om hun innovaties sneller te ontwikkelen, valoriseren en opschalen.

Deelname aan de bijeenkomst ‘Tuinbouw ontmoet Biotech’ is gratis. Zie de agenda voor meer informatie.