Lees verder
Netwerkorganisatie Het Groene Brein looft dit jaar aan circulaire pioniers uit het bedrijfsleven vijf 1-op-1 sessies uit met top-wetenschappers, ter waarde van € 4.000.
Redactie / 's-Hertogenbosch

Het Groene Brein is een netwerkorganisatie met maar liefst 160 wetenschappers van alle hogescholen en universiteiten van Nederland, die vanuit verschillende disciplines bijdragen aan de transitie naar de circulaire economie.

Deelnemen

Ondernemers kunnen deelnemen door vóór het eind van deze maand een circulair vraagstuk waar ze tegenaan lopen op te sturen naar Het Groene Brein. Het is belangrijk dat het gaat om een barrière die relevant is voor meerdere pioniers in de sector. Op 5 februari worden de maakt Het Groene Brein de vijf winnaars bekend; zij worden gekoppeld aan een van de aangesloten wetenschappers.

De week van de Circulaire Economie is van maandag 1 t/m zaterdag 6 februari 2021 en wordt georganiseerd door het Versnellingshuis Nederland circulair! (een samenwerking van het ministerie van IenW, VNO-NCW/MKB-Nederland, Het Groene Brein en MVO Nederland). Meer informatie over de Week van de Circulaire Economie is te vinden in de agenda.

Lees meer over de challenge op de website van Het Groene Brein.

Beeld: Justin Techapaibul/Shutterstock