Lees verder
Van Biobased Safari tot een allereerste introductie in biobased mogelijkheden voor de bouw- en infrasector. De vierde editie van Natural Fibertastic kent een boeiend en breed programma. Hét natuurvezel event van het jaar vindt plaats op 16 april 2020, wederom in Het Groot Arsenaal in Bergen op Zoom.
Redactie / Bergen op Zoom

Topsprekers uit de biobased-wereld, een rondgang langs biobased-projecten in de regio, een biobased market: het gevarieerde aanbod van Natural Fibertastic zorgt voor een jaarlijks stijgend aantal bezoekers. “Ook dit jaar hopen we weer meer gasten te ontvangen”, vertelt Leon Joore. Hij is voorzitter van het Natuurvezel Applicatie Centrum. Het NAC organiseert het event samen met Biobased Delta, de Gemeente Bergen Op Zoom, provincie Noord-Brabant, Regio West-Brabant, Rabobank, REWIN en Curio.

“Samen vinden we het enorm belangrijk dat de bouw- en infrasector de noodzakelijke transitie maakt naar duurzame oplossingen voor 2030. Natuurvezel kan daarin een belangrijke rol spelen. Denk maar aan beschoeiingen en banken uit bio-composiet, gemaakt van biomassa. Op dit event ontmoeten onderzoekers, leveranciers, onderwijs, overheden en afnemers elkaar. We hopen dat de kennisuitwisseling en nieuwe verbindingen leiden tot versnelling van de ontwikkelingen.”