Lees verder
Vanwege de aanhoudende onduidelijkheid over de COVID-19 situatie wordt Natural Fibertastic op 30 september net als vorig jaar georganiseerd als 'light' evenement. Dit betekent dat er maximaal 65 deelnemers zijn en dat er anderhalve meter afstand tussen de deelnemers in acht wordt genomen.
Redactie / Bergen op Zoom

De ‘light’ editie van het event betekent dat er maximaal 65 deelnemers zijn en dat er anderhalve meter afstand tussen de deelnemers in acht wordt genomen.

Natural Fibertastic is hét event voor en door pioniers binnen het domein van circulair biobased (ver)bouwen en infrawerken die samen de duurzaamheidsdoelstellingen nastreven. Met 2030 in het vooruitzicht wordt het beleid meer en meer vertaald naar concrete uitvragen en de markt anticipeert hier snel op. Sprekers van meerdere bedrijven in Nederland en Vlaanderen zullen hier nader op ingaan.

Dankzij actieve bijdragen en het enthousiasme van de sponsoren, Circulaire Biobased Delta, Provincie Noord Brabant, Curio, Rewin en Gemeente Bergen op Zoom, bestaat Natural Fibertastic dit jaar alweer 5 jaar. Hou voor meer informatie de website van het Natuurvezel Applicatie Centrum in de gaten.