Lees verder
De energietransitie lijkt wel vooral technologiegedreven. Duurzame technieken zijn echter niet genoeg om de energiemix te vergroenen. Een duurzaam verdienmodel is minstens zo belangrijk.
Redactie / Amsterdam

Om daar aandacht voor te vragen, organiseert Circl een serie bijeenkomsten onder de noemer Energy Transition Thursday. Op donderdag 20 februari 2020 staat de vraag centraal: wat zijn de kansen en obstakels voor snelle opschaling van waterstof in Transport & Logistiek?

Bij elke sessie ontleden specialisten uit de branche de techniek én het verdienmodel. Daarbij lichten ze de werking van de techniek toe, duiden ze het juridisch kader en verkennen ze hoe financiering kan bijdragen aan versnelling van de techniek.

In dit programma spreken diverse experts, zoals Juriaan Mieog (Associate Director Environment & Energy van RHDHV), Robin Geijer (Network Development Manager, PitPoint), Michelle De Rijke (partner Van der Feltz advocaten) en Erik Botter (Relatiemanager Sector Utilities, Oil&Gas ABN AMRO). Zie ook de agenda voor meer informatie.