Lees verder
'Grenzeloos Biobased Ondernemen'is het thema van de Biobased Delta Business Development Dag, die wordt gehouden op 23 november aanstaande. In het programma dat inmiddels bekendgemaakt is, is dan ook volop ruimte voor biobased ondernemen over de grens. Aan het woord komen ondernemers die met succes deze stap hebben gezet.
Redactie / Terneuzen

De dag begint met een kennismaking met de twee organiserende partijen: Biobased Delta (BBD) en Flanders Biobased Valley (FBBV). Rob Zoetemeyer van BBD en Sofie Dobbelaere van FBBV zullen ingaan op de sterktes, trends en uitdagingen voor hun regio’s binnen de biobased economie.

Aansluitend is er volop ruimte voor ondernemers die inmiddels succesvol opereren binnen de biobased economie. Zo zal Gert de Raaff van Royal Cosun ingaan op het belang van de Biobased Economy voor Cosun. Verder zal Nico Osse van Hemcell ingaan op hoe je een wereldidee uiteindelijk ook gefinancierd krijgt.

In de middag worden workshops georganiseerd over biobased materialen, biopolymeren, valorisatie van reststromen, biobased kleurstoffen, biobased opschaling en biobased bouwen. Binnen deze workshops krijgen applicatiecentra en ondernemers ruimte voor pitches. De workshops worden afgesloten met discussies.

Voor het volledige programma en aanmelden, kijk in onze agenda.