Lees verder
De ondernemersnetwerken VNO-NCW Midden, VNO-NCW Brussel, Kiemt en Regio Zwolle reizen van 7 t/m 9 oktober naar Brussel voor een bezoek aan de Europese Week van de Regio's en Steden.
Redactie / Zwolle

Tijdens deze ‘Open Dagen’ krijgen ondernemers de mogelijkheid om kennis te maken met vertegenwoordigers van regio’s, bedrijven en universiteiten uit heel Europa die zich deze week presenteren. Daarnaast verzorgen zij samen met de Europese Commissie, het Comité van de Regio’s en verschillende fracties uit het Europarlement circa 100 thematische workshops.

Groeiend belang

Europa is van groeiend belang voor ondernemers, denk maar aan de internationale handelsakkoorden die her en der onder vuur liggen. Daarom wordt op 8 oktober een speciale middagbijeenkomst voor ondernemers en bestuurders georganiseerd door VNO-NCW Midden, VNO-NCW Brussel en de Regio Zwolle.

Op woensdag 9 oktober profileert Oost-Nederland zich rond het thema Energy storage and management solutions tijdens een speciaal side-event. Na inspirerende verhalen over kansen in Europa door o.a. de Europese Commissie en bestuurders uit de regio, wordt er tijdens vier thematafels dieper ingegaan op laadinfra, waterstof, smart grids/digital en batterijen. Dé plek om met mogelijke toekomstige Europese projectpartners (als vertegenwoordigers van Europese regio’s en steden, de Europese Commissie, de Europese Investeringsbank of Europese kennisinstellingen) in gesprek te gaan.

Aanmelden kan nog, maar wees er snel bij want er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar!