Lees verder
Het bedrijf NovioSpin is een van de nieuwe huurders in het Blue Innovation Center in Venlo. NovioSpin levert innovatieve biomaterialen voor weefselregeneratie voor tandheelkundige toepassingen.
Venlo

Het bedrijf richt zich op nieuwe functionele geleide weefselregeneratie membranen voor tandheelkundige toepassingen, die worden geproduceerd op natuurlijke basis en uit slimme biomaterialen. De visie van NovioSpin is de hoofdleverancier van gezonde en duurzame biomaterialen te worden voor wereldwijde klanten.

Blue Innovation Center

Het Blue Innovation Center biedt een omgeving en netwerk van specialisten die op een duurzame en nieuwe manier willen innoveren en oplossingen daadwerkelijk naar de markt willen brengen. Daarbij laat het netwerk zich inspireren door de filosofie van de Blue Economy.

Het concept van het Blue Innovation Center is het ontwikkelen van een platform van ondernemers die technologieën en ideeën willen initiëren en verder willen ontwikkelen. Het doel is om een ideaal ecosysteem te ontwikkelen waarin innovaties succesvol naar de markt gebracht worden en nieuwe succesvolle bedrijven ontwikkeld. Het moet een centrum zijn voor ondernemers die op zoek zijn naar kruisbestuiving en open innovatie. Zo zetten de bewoners van het Blue Innovation Center zich bijvoorbeeld in om meer te integreren met de Brightlands campussen die zich willen verdiepen in de revenuen die de Blue Economy kunnen opleveren.