Lees verder
Ondernemers kunnen in deze uitdagende tijden wel wat hulp gebruiken. De coronasituatie is namelijk ideaal om bedrijven eens goed door te lichten, duurzame plannen te maken voor de toekomst en deze ook daadwerkelijk uit te voeren.
Redactie / Breda

Misschien ligt er al tijden een project op de plank rondom biocirculaire innovaties, duurzaamheid of de energietransitie. Maar waar te beginnen? HBO-studenten staan tegelijkertijd te springen om hun actuele kennis toe te passen in praktijkprojecten, bijvoorbeeld tijdens een meewerkstage, afstudeerstage of een traineeship met uitzicht op een baan.

De Green Chemistry Campus, Circular Biobased Delta en het Centre of Expertise Biobased Economy (CoE BBE) van Avans Hogeschool en HZ University for Applied Sciences brengen op 13 april 2021 vraag en aanbod bij elkaar. Via het B2Match Green Matchmaking platform kunnen ondernemers en studenten informatie uitwisselen en elkaar laagdrempelig ontmoeten tijdens virtuele ‘speeddates’.

Het initiatief maak deel uit van het Learning Communities project. Dit is een gezamenlijk project van Green Chemistry Campus, Circular Biobased Delta, CoE BBE, Regio West-Brabant, de Rabobank en Port of Moerdijk, in samenwerking met Provincie Noord-Brabant en REWIN.

Zie de agenda voor meer informatie.

Beeld: Syda Productions/Shutterstock